[HWL] Ierland en India pakken een punt na doelpuntrijk duel

Twee tegenstanders van de Oranjemannen zijn de Hockey World League met een gelijkspel begonnen. In een spectaculair duel hielden Ierland en India elkaar in evenwicht: 4-4. De hockeyers van Oranje komen vanavond nog in actie tegen Nieuw-Zeeland.

Het duurde twintig minuten voordat de toeschouwers konden opveren bij het duel tussen beide mondiale subtoppers. Maar vervolgens werd het publiek binnen tien minuten op drie treffers getrakteerd. Akashdeep Singh opende namens India de score. Alan Sothern en Paul Gleghorne bogen de stand in Iers voordeel om. Vooral het doelpunt van Sothern was een uiterst fraaie.

Goals van Rupinder Pal en Shivendra Singh zorgden ervoor dat India de tweede helft uitstekend begon. Maar een benutte strafcorner van Conor Harte(SCHC) en een rake inzet van Andy McConnell(Hurley) bracht de Ieren zes minuten voor tijd in een zetel. Maar India zette nog eenmaal aan, waardoor Rupinder Pal Singh zijn tweede korte hoekslag in het Ierse doel pushte: 4-4.