Promotor: "15-jarig contract voor GP New Jersey"

De promotor van de Grand Prix van New Jersey, Leo Hindery jr., zegt een contract voor vijftien seizoenen te hebben afgesloten met Formule 1-baas Bernie Ecclestone. Hierdoor kan volgens hem de race in juni 2014 voor het eerst verreden gaan worden.

Oorspronkelijk zou de wedstrijd in New Jersey dit jaar al op de kalender staat ter vervanging van Valencia. Door problemen binnen de organisatie en met het vergaren van het benodigde kapitaal slaagde men er niet in om het circuit op tijd gereed te krijgen. Voor volgend seizoen moet het lukken om de bolides in de skyline van New York langs de Hudson te laten racen, zo verzekert Hindery jr.

Hij liet nu het volgende weten: "Met dank aan de geduldige en onmisbare steun van Bernie Ecclestone en Formula One Management hebben we nu een langjarig contract gesloten om in de toekomst hier te kunnen racen, te beginnen in juni 2014." De bedoeling is dat de race een week na die van Canada zal worden verreden. In november keert het circus dan terug om in Austin, Texas, neer te strijken.