[WK Kwalificatie] Amerika en Costa Rica winnen

De Amerikaanse voetbalploeg heeft in blessuretijd afgerekend met Jamaica. Brad Evans scoorde in Kingston de 1-2 vlak voor het einde van de wedstrijd. Costa Rica rekende in de finaleronde van de WK kwalificatie af met Honduras.

Aanvaller Jozy Altidore van AZ zorgde in de 30ste minuut voor de Amerikaanse openingstreffer. Maar in de 89ste minuut kwam Jamaica via Jermaine Beckford nog op gelijke hoogte. Evans bezorgde de VS daarna toch nog de drie punten. Roy Miller was namens Costa Rica de enige doelpuntenmaker van de wedstrijd. Panama en Mexico speelden 0-0 gelijk.

De nummers één, twee en drie plaatsen zich rechtstreeks voor het WK. De nummer vier zal in een play-off met Nieuw-Zeeland uit moeten maken wie er naar het wereldkampioenschap gaat.