Teaser van Call of Duty: Ghosts vrijgegeven

Activision heeft vandaag eindelijk officieel informatie en een teaser vrijgegeven van Call of Duty: Ghosts. Na vele geruchten de afgelopen dagen is het duidelijk dat de game vanaf 5 november verkrijgbaar is en daarnaast ook verkrijgbaar moet zijn voor PlayStation 4 en de nieuwe console van Microsoft.

Om het helemaal speciaal te maken heeft Activision bekendgemaakt dat we tijdens de onthulling van de nieuwe Xbox op 21 mei meer informatie en beelden krijgen van de game. Call of Duty: Ghosts is in ontwikkeling bij Infinity Ward en krijgt een nieuw verhaal, nieuwe personages en een nieuwe engine. De game moet een grote stap vooruit zijn in de franchise van Activision.

Het leek Infinity Ward beter om helemaal opnieuw te beginnen in plaats van een simpele Modern Warfare 4 te maken. Call of Duty: Ghosts is dus vanaf 5 november verkrijgbaar voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc. Wanneer de game voor PlayStation 4 en de next-gen Xbox moet verschijnen is voorlopig niet bekendgemaakt. Ook over een Wii U-versie is het vooralsnog akelig stil.