FOK! wat een weer...Veel bewolking.

Goedemorgen! De ergste kou is nu wel uit de lucht, maar dat wil niet zeggen dat het meteen lekker weer gaat worden om naar buiten te gaan. Met 7 graden lijkt het vanmiddag toch wel een béétje lente. De zon moet dan wel gaan schijnen, maar dat is iets wat helaas niet lijkt te gaan gebeuren.

Op de meeste plaatsen blijft het dus bewolkt en tegen de avond gaat het van het westen uit regenen. Alleen in het oosten zou er nog wat natte sneeuw kunnen vallen, elders blijft het gewoon bij regen. De wind waait uit het zuiden en is matig tot vrij krachtig. Langs de kust waait het iets harder.

Ook de komende dagen speelt de zon een ondergeschikte rol en van tijd tot tijd valt er wat lichte regen. De temperaturen liggen met 5 tot 9 graden wel iets hoger. Op Kreta was het ruim 24 graden, maar in ons land zullen we daar nog een tijdje op moeten wachten.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Wandeling Utrecht
Tussen de bomen door was de Cirrusbewolking mooi zichtbaar. Qltel maakte een uitgebreide wandeling over een landgoed in Utrecht en maakte deze prachtige foto's voor ons.

Wandeling Utrecht 2
Wandelen in alle rust en wie wil dat nu niet? Nu alleen nog een paar graden warmer.

 Helder weer
Géén wolkje was er meer aan de lucht....