FOK!gamers willen graag PlayStation 4

Al weken was de hype dat Sony met een persconferentie ging komen. Gelijk gingen de eerste geruchten de wereld in dat de nieuwe PlayStation aangekondigd ging worden. Voor het event vroegen wij jullie wat jullie graag wilden horen van Sony. De conclusie was duidelijk: FOK!gamers willen een PlayStation 4.

Meer dan 70% gaf aan dat ze verwachtten en hoopten dat Sony de nieuwste telg in de PlayStation-reeks zou aankondigen. Anderen hooptes weer stiekem dat er ook een Slim-versie van de PS Vita aan zou komen, maar daar was helaas geen nieuws over. Er waren zelf lezers die hoopten dat Sony een nieuwe PlayStation-telefoon zouden aankondigen. Dat is helaas niet gebeurd, maar we hebben wel allemaal kunnen genieten van de PlayStation 4. ALS DIE GETOOND ZOU WORDEN!

Reageer ook op onze nieuwste poll waarin we van jullie willen weten of jullie een PlayStation 4 gaan kopen.

Enkele quotes:

VampiricDemon: "Een playstation telefoon."

Yi-Long: "Hardware-matige backwards compatibility in de PS3. Desnoods geven ze 2 versies van de PS4 uit, waarbij er eentje 100 euro duurder is en de benodigde hardware bevat. Geen enkel vertrouwen in streaming gaming."

Beardy: "Verwachting; 'We stoppen met de PS Vita want dat ding is geflopt. De PS4 komt eind dit jaar en TEGEN BETALING kunnen bestaande spelen dan worden overgezet van PS3 naar PS4.'"

dadabeans: "lach me kapot als dadelijk een grap komt, de ps2 mini"

Sharkdoggie: "Zou droog zijn als Sony alleen een nieuwe cloud gaming service onthuld als de net gen manier van gamen, zonder een nieuwe console te onthullen."