Meisje drogeert ouders om internetverbod

Een tienermeisje uit het Californische Rocklin is in de jeugdgevangenis geplaatst. Zij heeft haar ouders namelijk in een diepe slaap gebracht met behulp van een slaapmiddel. Hierna startte zij de computer op om te internetten, iets dat haar ouders haar na 10 uur 's avonds hadden verboden.

Het tienermeisje vond dat haar ouders te streng waren met het verbod om na tienen te internetten. Daarom regelde ze via een vriend wat slaapmiddelen, waarvoor hij een recept had. Op 28 december vermengde ze de pillen met twee milkshakes en voerde deze aan haar ouders.

De ouders vonden het wel vreemd dat hun dochter aanbood van haar zakgeld hen te trakteren op een milkshake. Vader en moeder bemerkten bovendien dat er een vreemde smaak aan de traktatie zat en dronken de bekers slechts voor een kwart leeg. Desalniettemin vielen ze als een blok in slaap.

Pas de volgende ochtend werd het stel wakker. Omdat ze zich nog maar weinig konden herinneren van het voorval, ondergingen zij een drugtest. Deze bleek positief, waaruit moederlief concludeerde dat hun dochter hen had gedrogeerd. Dochterlief, die haar moeder al eens eerder had gedrogeerd, heeft bekend haar ouders een slaapmiddel te hebben gegeven om zo met haar vriend ongestoord te kunnen gebruikmaken van internet.

De politie heeft het 15-jarige meisje en haar 16-jarige vriend op Oudjaarsdag in de boeien geslagen. Zij zijn voorlopig in een jeugdgevangenis geplaatst.

Een nieuwsvideo over het incident