FOK! wat een weer...Licht wisselvallig

Goedemorgen! Na het zachte weer van de laatste dagen gaan de temperaturen vanaf vandaag langzaam naar beneden. Gisteren werd het plaatselijk nog 12 graden, maar vanmiddag zal het niet warmer worden dan 8 graden. In de komende nachten gaat het op veel plaatsen tot lichte vorst komen en kunnen bruggen en viaducten plaatselijk glad worden.

Vandaag krijgen we ongeveer hetzelfde weer als gisteren. Er is vrij veel bewolking en er kan een enkele bui vallen, maar ook de zon zal hier en daar even doorbreken. De wind komt uit een zuidelijke richting, maar zal niet meer dan zwak tot matig zijn. De komende dagen zal dit vrij saaie weer aanhouden. De bewolking overheerst en hier en daar valt er wat regen. De zon lijkt niet zo veel kans te gaan maken.

'Onze' stormdepressie is inmiddels boven Scandinavië aangekomen en heeft ook daar voor veel wind gezorgd. De meeste regen viel hierbij in Denenmarken. Ook weer veel regen op de Canarische Eilanden en dit begint nu toch echt opvallend te worden.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

WinterKlapMongeaul maakte de afgelopen winter deze prachtige foto. Het huidige weerbeeld is behoorlijk saai, maar dan maken we van het weerbericht iets kleurrijks!