FOK! wat een weer...Perioden met zon

Goedemorgen! De herfst zal zich deze week van zijn rustige kant laten zien. Zware regenbuien en stormen zitten er absoluut niet in. De kansen op nevel en mist nemen wél toe deze week en de nachten zullen ook een stuk frisser worden. Vanmiddag is het verder heerlijk weer om met de hond nog een stevige strand- of boswandeling te gaan maken.

Afgelopen nacht ontstond er vooral in het zuiden en oosten plaatselijk mist of laaghangende bewolking, maar in de loop van de ochtend zal dit overal verdwenen zijn. Daarna schijnt op veel plaatsen de zon en blijft het vrijwel overal droog. Tegen het einde van de middag neemt de bewolking toe, maar of hier ook wat neerslag uit gaat vallen is erg onzeker. Als er neerslag valt dan valt dit alleen in het uiterste noordwesten van het land. Vanmiddag zal het ongeveer 10 graden worden. De wind komt uit het zuidwesten en neemt in de loop van de dag iets toe.

Inmiddels heeft de winter ook al toegeslagen in het noordoosten van Amerika. Tot in New York City viel er een dik pak sneeuw, er viel daar 12 cm en dit komt hoogst zelden voor zo vroeg in het winterseizoen. In New Jersey en Connecticut viel er nog veel meer. En zoals verwacht veel overlast in de Alpen door de overvloedige neerslag, hierdoor onstonden er op een aantal plaatsen gevaarlijke modderstromen.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

herfst!Herfst op zijn mooist! Erwin Klein was aan het wandelen in de Achterhoek en maakte deze prachtige foto.