FOK! wat een weer...Opnieuw bewolkt

Goedemorgen! De afgelopen week hebben we al vaker somber weer gehad en vandaag zal dat niet veel anders zijn. Uit de bewolking valt hier en daar wat lichte regen of motregen en dat maakt het vandaag weer een erg trieste dag. Mogelijk volgen er aan het einde van de dag enkele opklaringen, maar dat is nog niet helemaal zeker.

Vanmiddag loopt de temperatuur op naar waarden tussen de 11 en 14 graden. Dit zal voorlopig de laatste keer zijn dat we nog boven de 10 graden uit zullen komen. Na een paar rustige dagen neemt de wind vandaag toe naar matig tot vrij krachtig en komt uit een noordelijke richting. Morgen hebben we een afwisseling van zon en een paar buien.

Ondertussen is er een nieuwe orkaan geboren en ze heet Sandy. Sandy lag gisteren ten zuidoosten van Jamaica en zal vandaag en de komende dagen over het oosten van Cuba en de Bahama's gaan trekken. Wat ze daarna gaat doen is nog vrij onzeker.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

HerfstwandelingTimmetjuhs maakte een wandeling in het Leudal en maakte deze prachtige foto. Echt herfst!