Tori Spelling bijna dood tijdens bevalling

Het had weinig gescheeld of Tori Spelling was niet meer onder ons! Ook haar baby was bijna ter ziele. Dit vertelt de actrice aan het Amerikaanse US Weekly.

Toen de 39-jarige Spelling twintig weken zwanger was van haar vierde kindje, zoontje Finn, werd er vasa previa bij haar geconstateerd. Dit is een zwangerschapscomplicatie waarbij de placenta voor de geboorte-uitgang ligt en ernstige inwendige bloedingen kan veroorzaken.

Tori moest een spoedoperatie ondergaan en verbleef tien weken in het ziekenhuis, waarna zij vier maanden in bed moest doorbrengen. Hierover laat de dappere blondine weten: "Ik herinner me dat ik dacht: ik kan niet drie kinderen achterlaten." Naast baby Finn heeft Tori met haar man Dean McDermott nog een zoontje Liam en twee dochtertjes, Stella en Hattie.

Met horten en stoten kwam Tori uit de spreekwoordelijke lappenmand, want na negen inwendige bloedingen kwam Finn op 30 augustus gezond ter wereld. "Toen ze hem in mijn armen legden had ik zoiets van: 'we hebben het gered'. We hebben een waanzinnige band. We hebben natuurlijk zo veel samen meegemaakt", vertelt de actrice.

Helaas kon Spelling niet even uitrusten van alle ziekenhuisbezoeken en genieten van haar pasgeboren zoontje. Drie weken na de bevalling werd ze opnieuw geopereerd, ditmaal omdat het litteken van haar keizersnede was opengescheurd. Inmiddels gaat alles goed met moeder en zoon.