FOK!filmtip van de dag: I Am Legend / New Kids Turbo

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Vanavond om 20.30 uur op Veronica zitten wij met popcorn op de bank voor I Am Legend. Als een allesvernietigende plaag de aarde treft, veranderen de overlevenden in bloeddorstige vampierachtige monsters. Robert Neville is als enige imuun. Hij is nu echter de enige normale persoon op aarde en moet vechten om te overleven.

Mocht je echter zin hebben in iets platter vermaak: Comedy Central zendt om 20.30 uur de film New Kids Turbo uit. In het Brabantse dorpje Maaskantje heeft de crisis toegeslagen. De professionele hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Wat nog veel erger is voor hen is dat hun uitkering is stopgezet. Ze besluiten daarop 'nergens meer voor te betalen', in hun ogen de enige en meest logische oplossing. Maar alles loopt ontzettend uit de hand en de pleuris breekt uit in het ooit zo rustige dorpje. Er zit niets anders op dan dat de mannen dan toch eindelijk de handen uit de mouwen steken om hun geliefde Maaskantje van een gewisse ondergang te redden.