'Nicolas Cage, waar zijn onze verhuurde dvd's?'

Nicolas Cage staat bekend als een man die wat moeite heeft met het betalen van belastingen. Via de Facebook-pagina van de Old Bank Dvd videotheek weten we sinds kort dat de beste man soms ook wat moeite heeft met het terugbrengen van gehuurde dvd's.

Cage 1
(foto: FB-pagina Old Bank Dvd)

Afgelopen april huurde de acteur de films A Star Is Born en The King Of Comedy bij een videotheek in Los Angeles. Dik vier maanden later waren de films nog steeds niet terug gebracht en aangezien de verhuurder de acteur niet te pakken kon krijgen besloot deze om een oproep op zijn Facebook-pagina te plaatsen. "If anyone happens to run into Nicolas Cage wandering the neighborhood, please kindly remind him he's had our DVD's for a few months. Old Bank DVD is not responsible if he gets mad, bursts into flames and beats you up though."

Cage 2
Nick the Giant. (foto: FB-pagina Old Bank Dvd)

Slechts enkele dagen na de oproep en een aantal grappige afbeeldingen hing Cage al aan de telefoon om een regeling te treffen. In een interview met TMZ zegt de videotheek-eigenaar dat Cage de Facebook-actie sportief opnam. In plaats van het openstaande bedrag van $224.48 hoefde Cage slechts 80 dollar (20 dollar per te laat teruggebrachte film, plus nog eens 20 dollar om de film te mogen houden) te betalen. De videotheek had natuurlijk beter kunnen weten, gezien het feit dat ze films verhuurden aan iemand met een schuld van 6 miljoen dollar bij de belastingsdienst.

Cage 3
Eind goed al goed. (foto:FB-pagina Old Bank Dvd)