FOK! wat een weer...

Goedemorgen! Mist. Sommigen van ons zijn gistermorgen wakker geworden in een klein wereldje. Op wat uitgebreidere schaal ontstonden er mistbanken. Her en der was het zicht maar 100 meter! We hadden geluk dat de meest dichte mistbanken zich diep in de nacht voor deden. Omdat het nog eind zomer is heeft de zon nog veel kracht, en loste de mist snel op.

Het was voor de meeste mensen een prima weertje. De zon kwam heel overtuigend voor de dag. Echter, zoals verwacht, ontstonden er toch nog een aantal flinke buien. Dit in vooral het noorden van het land. In de middag in Friesland, en in het begin van de avond een aantal meer aan elkaar geklonterde buien in Groningen en Drenthe. Daar ging het soms flink tekeer. De afgelopen nacht was er slechts een enkele mistbank, en was het vooral nevelig. Misschien dat een verdwaalde bui nog het noorden aan deed. 
 
Vandaag zullen we allemaal geregeld de zon zien, maar er kan ook een enkele bui vallen. De temperatuur is vandaag beduidend lager. Aan de kust gaan we rond de 19 graden schommelen, en in het zuiden, een bijna 'ijskoude' 22 graden. Ook de wind gaat weer eens van zich laten horen, en zal vandaag toch wel kracht 3 tot 4 landinwaarts zijn, en een vrij krachtige wind, 5 langs onze kusten.
 
Nederland
Meer weer op FOK!

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.


DJMO maakte deze mooie foto in het park aan de Geestersingel in Alkmaar