FOK! wat een weer... Strandweer

Vandaag opnieuw een lekker zonnetje en met 23 graden op het strand en 25 tot 26 graden in het binnenland; weer ideaal weekendweer. Helaas in het zuidwesten vanmorgen nog wat bewolking waardoor de zon niet echt doorkomt. Gelukkig trekt dat in de loop van de middag weer weg. Het wordt dus vandaag heerlijk weer om je (alweer) naar buiten te begeven en lekker op het strand te gaan liggen of op het terras te gaan zitten met een koud biertje. 

Vanavond en vannacht blijft het helder waardoor het kan afkoelen tot een graad of 14. Maandag begint nog met zon maar in de loop van de dag krijgt de zon minder ruimte doordat er wat bewolking op begint te komen. Mogelijk in de loop van maandagmiddag hier en daar een buitje maar met 22 tot 26 graden is het toch nog bijzonder aangenaam weer.

Weersverwachting
Nederland
Meer weer op FOK!

Wij zouden graag zien waar onze leden vandaag uithangen en daarom kun je een linkje naar jouw leukste kiekje submitten aan de redactie, onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste vijf foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen. Geniet ervan vandaag!

Foto MonoChillend in de ochtend; voor een ochtendsigaret op het balkon (Foto: Monopoly)