Rihanna spreekt stem in in animatiefilm

Rihanna lijkt de smaak van het acteren te pakken te hebben. De zangeres gaat een stem inspreken voor de animatiefilm Happy Smekday!, gebaseerd op het kinderboek The True Meaning of Smekday van Adam Rex. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

De 24-jarige uit Barbados maakte dit jaar haar acteerdebuut in de actiefilm Battleship. Ze is momenteel bezig met de opnames van de komedie The End of the World en neemt daarna een rol op zich in de actiefilm The Fast and the Furious 6.

Happy Smekday! gaat over een vriendelijk buitenaards ras dat op aarde schuilt om hun aartvijand te ontlopen. Als een van hen per ongeluk de vijand waarschuwt, moet hij met een mensenmeisje op de vlucht. Gedurende hun angstige road trip raken de twee steeds beter bevriend.

De stemrol van de onhandige alien wordt gespeeld door Jim Parsons. Hij is vooral bekend van het tv-programma The Big Bang Theory. De regie is in handen van Tim Johnson, die eerder Antz maakte. Happy Smekday! verschijnt in 2014 in de bioscoop.


Rihanna spreekt stem in in animatiefilm (Foto: Novum)