Fez-ontwikkelaar op de hoogte van bugs

Meer Fez-nieuws vandaag! Ontwikkelaar Polytron heeft laten weten dat ze op de hoogte zijn van de gerapporteerde problemen die spelen met de huidige versie van de game. Ook laten ze weten dat ze, in samenwerking met Microsoft, bezig zijn om deze issues zo snel mogelijk te verhelpen.

Volgens de ontwikkelaar liggen de problemen veelal bij oudere modellen van de Xbox 360. Deze modellen zijn, mede door hun kleinere harde schijf, niet in staat om de game te draaien. Andere klachten gaan weer over problemen bij het afspelen van de game vanaf een USB-stick.

Ook kan het zijn dat de game crasht op specifieke levels en in een uiterst zeldzame situatie kan het afsluiten van de game binnen de 'wall village' leiden tot een instabiele savefile.

Polytron heeft laten weten dat ze op dit moment nog geen tijdstip of datum kunnen plakken op de patch. Ook bieden ze hun excuses aan voor mogelijke problemen met de game en vragen gamers die nog bugs of problemen tegenkomen contact op te nemen met support.

Fez is exclusief voor Xbox 360 en is vanaf vandaag beschikbaar. VG247 heeft de moeite genomen om een vijftien minuten durende gameplayfilm te maken. Je kunt deze hier bekijken.