Skylanders ook voor iPhone en iPad

De kindergame Skylanders is nu ook verkrijgbaar voor de iPhone, iPod Touch en iPad. Voor tachtig cent kan het spel Skylanders Cloud Patrol gedownload worden. Dat heeft uitgever Activision donderdag bekendgemaakt.

Door vijanden te neer te schieten, kunnen spelers meer van de Skylanders-personages in het spel vrijspelen. Daarnaast kunnen spelers de codes, die meegeleverd worden met het speelgoed, inscannen om de beestjes in het spel tot leven te wekken. brengen

Skylanders Cloud Patrol is een nieuwe tak binnen de Skylanders-reeks. Vorig jaar was Skylanders: Spyro's Adventure de populairste nieuwe kindergame op de markt. Daarnaast werd Skylanders Universe, een online game voor de pc, gelanceerd.

Deze maand brengt uitgever Activision de laatste drie speelgoedbeestjes op de markt. Door deze beestjes op een usb-plateau te plaatsen of de meegeleverde code in te scannen kunnen kinderen ook op hun spelcomputer met de beestjes spelen.

Dit najaar wordt de speelgoed- en gamereeks uitgebreid met Skylanders Giants. Niet alleen wordt dan een nieuw spel op de markt gebracht, ook verschijnen er nieuwe, grotere Skylanders in de speelgoedwinkel.


Skylanders ook voor iPhone en iPad (Foto: Novum)