'John Travolta wilde seks met masseur'

Na de geruchten in 2010 laaien de roddels opnieuw op: Acteur John Travolta zou homo zijn. Het Amerikaanse showbizzblad "The National Enquirer" meldt deze week dat Travolta een mannelijke masseur heeft benaderd voor seks. Hij zou er 200 dollar voor over hebben gehad.

'Het was voor mij direct duidelijk dat hij iets seksueels van mij wilde en dat hij er ook voor wilde betalen' vertelt de masseur in kwestie aan het tijdschrift. De twee hadden een afspraak gemaakt via de Amerikaanse website Craigslist. John Travolta, die in 1991 trouwde met actrice Kelly Preston heeft nog niet op het bericht gereageerd.

John Travolta brak door in Hollywood met rollen in Saturday Night Fever en Grease, tijdens de hoogtij dagen van het disco tijdperk. Sindsdien zit zijn acteercarrière in het slop. De film Look Who 's Talking was nog een lichtpuntje, maar de sequels van deze film waren al minder populair. Pulp Fiction en de afspraak met de masseur waren voorlopig zijn laatste fysieke hoogtepunten; het tweede in iets andere zin uiteraard. Voor de rol van Vincent Vega ontving hij nog een Oscar-nominatie.