Whannell bevestigt Insidious 2-personages Specs en Tucker

Leigh Whannell en James Wan keren beiden terug voor het vervolg op Insidious. Dit maakte Whannell gisteren bekend in een video-interview van Dread Central.

De plannen voor Insidious 2 werden pas recentelijk aangekondigd en hoewel bekend was dat Wan en enkele andere personages terug zouden komen, was er nog niets bevestigd. Tijdens het gesprek met Whannell over het succes van het origineel, onthulde hij dat zijn personage Specs en zijn onderzoekspartner Tucker (gespeeld door Angus Sampson) in Insidious 2 gaan meespelen.

Whannell: "Ik kan bevestigen dat ik in Insidious 2 te zien ben. Waarschijnlijk bevalt het veel mensen niet om dit nieuws te horen. Dat is ook de reden waarom ik geen internetfora meer lees. Er was een haat door fans die schreven 'Ik gaat die gasten! Ze waren slecht! Ze verknalden de film!' dus er zijn denk ik nu weer mensen die teleurgesteld zijn dat Specs en Tucker terugkomen."

Het is nog onbekend wanneer James Wan en Leigh Whannell beginnen met filmen. Wan is op dit moment nog bezig met de film Warren, het project Insidious 2 staat op de planning om in 2013 te verschijnen.