Rutten kiest toch weer voor Isaksson

Andreas Isaksson staat dit weekend tegen Heracles Almelo weer onder de lat bij PSV. Trainer Fred Rutten blijft vertrouwen houden in de Zweed.

Przemyslaw Tyton keepte de bekerwedstrijd tegen N.E.C. van donderdag, maar heeft met zijn optreden tegen de Nijmegenaren geen vaste basisplaats veroverd. Vrijdag op de vooruitblikkende persconferentie maakte de coach bekend dat Isaksson de voorkeur krijgt tegen Heracles. "Hij keept, daar doe ik niet moeilijk over. Ik vond het een uitstekend moment om Tyton weer een wedstrijd te laten spelen tegen N.E.C., zondag staat Andreas weer in het doel."

Rutten wilde niet te lang praten over het winterweer. "De omstandigheden moeten geen thema worden. We moeten professional zijn. Ze kunnen heel vervelend zijn, twee jaar geleden was het daar al spekglad. Maar daar heeft de tegenstander ook mee te maken. Iedereen weet dat het een hele lastige wedstrijd is, maar je moet er wel heen gaan met de intentie te winnen. Niet zeuren, mouwen opstropen en voetballen."

Georginio Wijnaldum is dit weekend waarschijnlijk niet inzetbaar vanwege een hoofdwond. Hij zal een paar dagen rust nemen.