PSV in gesprek met zaakwaarnemer Matavz

Volgens Omroep Brabant is de zaakwaarnemer van Tim Matavz vandaag in Eindhoven geweest om met PSV te praten over een mogelijke transfer van de Sloveense spits.

Matavz, die aan zijn vierde seizoen bezig is bij FC Groningen, kwam afgelopen voetbaljaar tot zestien treffers. Het Italiaanse Napoli leek lange tijd de beste papieren te hebben om de Sloveen in te lijven, maar tot een transfer kwam het niet. Ook dit jaar is Matavz goed op dreef. Afgelopen weekend scoorde hij een hattrick in de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag.

Behalve Matavz is ook Marko Arnautovic in beeld om de nieuwe spits van PSV te worden. Trainer Fred Rutten liet tegenover Oostenrijkse media weten dat de voormalig speler van FC Twente 'een optie' is. Arnautovic heeft bij zijn huidige ploeg Werder Bremen geen vaste basisplaats.

Rutten liet tevens weten dat Timothy Derijck wellicht komend weekend zijn debuut zal maken voor PSV. De Belgische verdediger kwam over van ADO Den Haag, de ploeg die komende speelronde ook de tegenstander is van de Eindhovense ploeg. Przemyslaw Tyton, de nieuwe keeper van PSV, mag ook hopen op zijn debuut voor PSV. "Ik ben er nog niet helemaal uit of hij keept", aldus Rutten.