Auto overleden Antwerpse niet gesaboteerd

De 19-jarige vrouw uit Antwerpen die vorige week overleed bij een verkeersongeval op de A67 bij Bladel was slachtoffer van een noodlottig ongeval. Uit onderzoek blijkt dat haar auto niet is gesaboteerd, meldt de politie donderdag. Er waren geen andere automobilisten betrokken bij het ongeluk.

Volgens Belgische media voelde de vrouw zich bedreigd en werd ze mogelijk zelfs opgejaagd. Maar daarvan was volgens de politie geen sprake. Rechercheurs hebben met vrienden en familie van het slachtoffer gesproken. Ook is sectie op het lichaam verricht en is haar auto uitgebreid technisch onderzocht, evenals haar mobiele telefoon.

De politie kreeg vorige week woensdag om 06.00 uur een melding dat in een maïsveld langs de A67 bij Bladel een beschadigde auto stond. De vrouw was uit de auto geslingerd.

Uit het onderzoek blijkt dat de vrouw rond 01.10 uur met haar auto van de weg is geraakt en vrijwel direct overleed. Ze had geen autogordel om en was met een mobieltje aan het telefoneren met een vriend. Of dat de oorzaak van het ongeval is geweest, is onbekend. Ook het alcoholgehalte in haar bloed is nog niet bekend. De politie had na het ongeluk om getuigen gevraagd, maar die hebben zich niet gemeld.