Morgen videoservice op 3DS

Vanaf morgen is de videoservice voor Nintendo 3DS beschikbaar. Om toegang te krijgen tot deze content moet je de video-applicatie downloaden uit de Nintendo eShop. Zodra je de app hebt kun je exclusieve 2D- en 3D-content bekijken op jouw Nintendo 3DS.

De video's komen automatisch binnen via de SpotPass-functie als je in de buurt van een draadloze internetverbinding bent. Nintendo is op dit moment bezig om SpotPass ook beschikbaar te maken bij bepaalde Wi-Fi-providers zodat je ook op openbare lokaties content kunt downloaden.

Onder de eerste Nintendo Video-content die via SpotPass beschikbaar komt, bevinden zich afleveringen van Oscar's Oasis – de charmante tekenfilmserie van TeamTO & TUBA die in verschillende Europese landen op tv wordt uitgezonden. Op je Nintendo 3DS kun je deze afleveringen voor het eerst volledig in 3D kijken.

De 3D-specialist D4D heeft een aantal exclusieve 3D-afleveringen gemaakt van Magic Tricks for your Nintendo 3DS. Laat je vermaken en verbluffen door diverse klassieke kaarttrucs en optische illusies die je driedimensionaal in de palm van je hand tot leven ziet komen.

Er verschijnen voor Nintendo Video ook speciale, één-minuut-durende 3D-afleveringen van de tekenfilmserie Angelo, gemaakt door TeamTO. Deze filmpjes zijn gebaseerd op de Franse boekenserie "Comment Faire Enrager...", geschreven door Sylvie de Mathuisieulx en geïllustreerd door Sébastien Diologent.

Het blijft niet bij deze 2D- en 3D-content. In de nabije toekomst zal Nintendo Video nog veel meer content verzorgen. Zoals filmtrailers, klassieke muziekconcerten, kinderanimatiefilmpjes en meer, alles in volledig 3D.