Arnautovic gaat weer de fout in

Marko Arnautovic lijkt het nooit te leren. Het enfant terrible was dit weekend weer betrokken bij een vechtpartij in een nachtclub. Dat meldt Welt Online. De aanvaller van Werder Bremen zou tijdens het stappen ruzie hebben gekregen met een andere discobezoeker. Daarbij zou Arnautovic enkele klappen hebben uitgedeeld.

Bij de vechtpartij waren zeven andere personen betrokken. Volgens Werder-trainer Thomas Schaaf valt het allemaal wel mee. "Marko heeft me opgezocht om de situatie uit te leggen. Het was geen groot incident, hij handelde op de juiste manier." Het is opvallend te noemen dat de trainer het voor Arnautovic opneemt. Eerder gaf Schaaf namelijk nog aan ontevreden te zijn over de oud-speler van FC Twente. Arnautovic zou onprofessioneel zijn.

Vorige week gaf hij aan zijn gedrag te gaan verbeteren. "Sinds vorige week ben ik daarmee gestart. Ik wil me alleen nog maar op het voetballen concentreren, niet op het circus daarnaast. Volgend seizoen wil ik alles goed maken." De Oostenrijker kende een teleurstellend seizoen bij de Duitse middenmoter. In 25 optredens kwam hij slechts tot drie treffers.