Real neemt Callejon over van Espanyol

Real Madrid heeft opnieuw een speler aangetrokken. Ditmaal komt José Maria Callejón over van Espanyol. De 24-jarige speler van Espanyol kwam eerder ook al uit voor De Koninklijke. De aanvaller komt uit de jeugdopleiding van de Madrilenen en werd vervolgens verkocht aan de club uit Barcelona.

De officiële site van Real meldt dat de transfer rond is. Callejon tekent voor vijf seizoenen bij de club uit de hoofdstad. Callejon kwam drie seizoenen uit voor Espanyol. Vooral dit seizoen maakte de aanvaller een sterke indruk. Qua doelpunten was het minder spectaculair. In 37 competitiewedstrijden wist de aanvaller zes keer het net te vinden. Espanyol eindigde dit seizoen op de achtste plaats.

Real laat er geen gras over groeien. De club haalde eerder al Nuri Sahin (Borussia Dortmund) en Hamit Altintop (Bayern München) binnen. De koopgierige Madrilenen willen volgend jaar weer volop meedoen om de prijzen, nadat het dit jaar alleen de Copa del Rey wist te winnen. Het landskampioenschap ging naar aartsrivaal FC Barcelona.