John Williams maakt Georgina kwaad

Georgina Verbaan is soms boos op RTL-presentator John Williams. Dit vertelt ze in een interview met de VARAgids. Ze is namelijk sinds kort fan van het programma Help, Mijn Man Is Klusser, waarin Williams met zijn klusteam hopeloze vrouwen helpt.

"Je begrijpt soms ook wel dat zo'n man denkt: zak er lekker in zeg, ik doe niets meer hier. Mensen die in een totale chaos wonen, maar claimen dat ze heel erg perfectionistisch zijn, ik herken dat wel. Als het niet perfect kan, dan ook helemáál niet, zeg maar. Alleen begrijpt John Williams dat nooit. Daar word ik dan altijd een beetje kwaad van", zegt Georgina.

De 31-jarige actrice is vaste kijker sinds ze 'gedwongen' thuis zit: "Eerlijk gezegd keek ik voor mijn zwangerschap eigenlijk nooit tv. Maar toen mocht ik niet meer drinken en vond ik het ook niet leuk om ergens naar toe te gaan. Toen ben ik begonnen met Help, Mijn Man Is Klusser, hahaha. En dat kijk ik nog steeds. Misschien moet ik ontzwangeren, maar dat programma is heerlijk."

Georgina vindt rust dankzij het verbouwprogramma: "Het is er altijd een ergere rommel dan bij mij thuis, ik vind het hele metamorfose-element leuk en de verhoudingen tussen de mensen zijn interessant." Ze weet echter niet hoe lang ze nog tot het kijkerspubliek van Help, Mijn Man Is Klusser zal behoren. "Ik probeer er nu vanaf te komen", besluit Georgina.


John Williams maakt Georgina kwaad (Foto: Novum)