CoD: Black Ops Escalation beschikbaar op Xbox Live

Call of Duty: Black Ops is nu al meer dan twee miljard uur gespeeld door alle Black Ops-gamers bij elkaar. Door de nieuwe Escalations-DLC zal de teller nog wel even gaan doorlopen. Deze DLC bevat vier nieuwe multiplayermaps en een unieke zombiemap. PlayStation 3-eigenaren zullen nog even moeten wachten, want dit pakket is een timed-exclusive voor Xbox 360. 

De nieuwe multiplayermaps van het Escalation-contentpack zijn:

  • 'Hotel': Met het levendige oude Havana op de achtergrond, ga je de strijd aan boven op het dak van een luxe Cubaans hotel en casino.
  • 'Convoy': Overleef intense korteafstandsgevechten wanneer een Amerikaans militair konvooi in een hinderlaag wordt gelokt.
  • 'Zoo': Je verkent een verlaten Sovjet-Russische dierentuin waar het gevaar constant op de loer ligt.
  • 'Stockpile': Begeef je in een verlaten Russisch boerendorpje waar massavernietigingswapens verborgen liggen.
  • 'Call of the Dead': In de zombiemap van Escalation stel je het ultieme team samen om bruut zombies af te knallen en neem je het op tegen een nieuwe en onverslaanbare horde wandelende lijken op de duistere, ijzige eilanden van Siberië. In het zombielevel zullen de beroemde horrorregisseur George A. Romero, Robert Englund, Sarah Michelle Gellar, Michael Rooker en Danny Trejo hun opwachting maken. Met het nummer 'Not Ready to Die' van Avenged Sevenfold belooft het een knalfeest te worden.

Call of Duty: Black Ops Escalation is te koop op Xbox Live Marketplace voor 1200 Microsoft Points.

LET OP!

In samenwerking met Activision mogen we vijf downloadcodes voor de Xbox 360-versie van het spel weggeven. Wil je kans maken op een code? Reageer hieronder met "Ik wil knallen op Sarah Michelle Gellar". Zonder de quotes natuurlijk, om het lastig te maken! De eerste vijf krijgen de downloadcode vanavond of morgen in hun PM-box.