Warhawk 2-informatie gelekt

Just Push Start claimt dat Sony recent een event heeft gehouden waar ze een vroege build van Warhawk 2 lieten zien. Het vervolg van de PS3-game uit 2007 werd getoond aan een aantal fans. Een kleine hoeveelheid details uit het evenement zijn inmiddels dus gelekt.

Het spel zal klaarblijkelijk een verhaal-modus bevatten die volledige coöp-ondersteuning zal krijgen. Het spel bevat vanzelfsprekend nog steeds een uitgebreide multiplayer, het zal maximaal 32 spelers tekeer laten gaan in 25 maps. Warhawk 2 zal een variëteit aan oorlogvoertuigen bevatten naast gevechtsvliegtuigen, bijvoorbeeld tanks en motoren. Spelers kunnen nu bunkers bouwen, al kunnen ze door de vijand vernietigd worden.

Verder zijn er uiteraard verbeteringen doorgevoerd op het gebied gevechtsystemen, camerahoeken en de graphics. De game zou trouwens eerst Starhawk heten, maar de ontwikkelaar Lightbox Interactive heeft gekozen om het het simpel te houden. Het moet ergens in 2012 uitkomen. Een tijd geleden liet Lightbox-baas Dylan Jobe via een tweet al weten de spanning niet meer aan te kunnen, "Keeping the new game under wraps for this long is tough, and very hard on our fans. But will be worth it all in the end!!"

Let wel dat dit alles een gerucht is, maar vermoedelijk horen we dus binnenkort meer over Warhawk 2.

warhawk