Week rust voor T. Janssen

Theo Janssen moet een week de tijd nemen om te herstellen van zijn knieblessure. De middenvelder van FC Twente was al licht geblesseerd aan zijn knie, maar besloot toch te spelen op het kunstgras van Excelsior. Hij werd met twee goals matchwinner, maar viel wel geblesseerd uit. Hierdoor moest hij de twee interlands met Oranje tegen Hongarije aan zich voorbij laten gaan.

Janssen heeft vocht in zijn knie en moet derhalve een week rust houden. Dat meldt De Telegraaf. Wanneer hij te snel begint kan het vocht weer terugkomen. Hij liep de blessure op na twee duels op een slechte ondergrond. Hier heeft hij een pijnlijk gewricht aan overgehouden. Uit onderzoek is gebleken dat Janssen geen verdere schade heeft opgelopen. De week rust komt Twente en Janssen goed uit. Komend weekend worden er vanwege alle interlands geen competitiewedstrijden gespeeld.

Door de twee doelpunten van Janssen won Twente met 0-2 op bezoek bij Excelsior. Hierdoor doet Twente nog volop mee in de strijd om het kampioenschap. Samen met PSV lijkt Twente te gaan uitmaken wie er aan het einde van de rit met de schaal staat. Over twee weken is het FC Twente - PSV.