Jordania blijft volhouden: "Binnen drie jaar kampioen"

Merab Jordania verwacht nog altijd binnen drie jaar landskampioen met Vitesse te worden. De Georgische eigenaar, die begin dit seizoen aan de macht kwam in Arnhem, liet dit weten in een interview op de website van Vitesse.

"Ik denk dat we over twee of drie jaar goed genoeg zijn om mee te strijden om de titel. Dat zijn niet alleen woorden; iedereen zal zien dat we goed genoeg zijn", aldus Jordania.

Sinds zijn aanstelling als eigenaar van Vitesse is het een komen en gaan van spelers in Arnhem. Jordania verklaart dit: "Het kost tijd om een grote club te worden. We hebben al veel gedaan, maar dat is moeilijk uit te leggen aan de fans. Die willen zo snel mogelijk resultaten zien. Ik kan verzekeren dat die snel zullen komen."

De trainingsaccomodatie van Vitesse, dat op dit moment vijftiende staat, zal ook onder handen genomen worden: "We hebben een nieuwe trainingsaccommodatie nodig. Iedereen zal over een jaar zien dat we de beste accommodatie hebben, die misschien zelfs niet alleen maar de beste van Nederland is."