Krajicek loopt blauwtje bij Sluiter

Michaëlla Krajicek heeft tevergeefs bij Raemon Sluiter aangeklopt om haar in januari te begeleiden in Australië. Dat liet Krajiceks fitnesscoach en geliefde Allistair McCaw via Twitter weten. Sluiter bedankte voor de eer, omdat hij andere verplichtingen heeft. Dit tot teleurstelling van McCaw, die de huidige toernooidirecteur van de REAAL Tennis Masters een 'geweldige aanvulling' had gevonden.

"Allistair heeft mij dinsdag gebeld met het verzoek", zegt Sluiter tegenover NUsport. "Ik ben vereerd, maar mijn vriendin en ik gaan 1 januari naar Miami. Daarna reizen we door naar de Bahama's voor een pokertoernooi. Die afspraken stonden al."

De laatste jaren reist Krajicek de wereld over zonder specifieke tenniscoach. Fitnesstrainer McCaw is haar enige begeleider. Het gemis van een echte coach kwam Krajiceks prestaties niet ten goede. De voormalig nummer dertig van de wereld staat momenteel 145e op de wereldranglijst.

Vorige week liet Krajicek tijdens de Nationale Masters nog weten 'geen verlangen te hebben om een nieuwe coach aan te stellen'.