Ferrer niet blij met instelling Matic

Nemanja Matic heeft zich niet populair gemaakt bij Vitesse-trainer Albert Ferrer. De Serviër was niet te spreken over zijn reserverol.

Matic begon tegen Heracles Almelo (2-0 winst) op de reservebank. Voor de komst van Ferrer was de huurling van Chelsea een vaste waarde in de ploeg van Vitesse. Matic mocht nog wel invallen, maar was duidelijk niet gelukkig met zijn reserverol. De Servische middenvelder weigerde na de wedstrijd het thuispubliek te bedanken.

Matic stormde de catacomben in en weigerde Ferrer een hand te geven na de overwinning. De Spaanse oefenmeester hekelt het gedrag van de recalcitrante Matic, die overigens wordt gesteund door eigenaar Merab Jordania. "Als iemand niet in een team wil spelen, dan is dat zijn probleem", zei Ferrer tegen de Gelderlander.

"De fans hebben ons geweldig ondersteund. Dan vind ik het normaal dat we de fans daarvoor bedanken. Hij deed dat niet. We zullen wel kijken wat er gebeurt", liet de ontstemde oud-speler van onder meer FC Barcelona en Chelsea weten. Laagvlieger Vitesse boekte zaterdagavond de tweede zege op rij.