'Senna vervangt Trulli bij Lotus'

Volgens de Braziliaanse krant Globo Esporte is Bruno Senna in onderhandeling met Lotus voor een stoeltje voor volgend jaar. Dit jaar rijdt de 27-jarige Braziliaan voor Hispania Racing dat worstelt met financiële problemen en hierdoor de bolide nauwelijks heeft kunnen ontwikkelen.

Globo weet te melden dat de onderhandelingen tussen Senna en het Maleisische Lotus zich in een vergevorderd stadium bevinden. Dat er nog geen contract getekend is komt omdat Senna enkele sponsoren mee moet nemen en hierover nog onderhandelingen lopen.

Bij Lotus zal als Senna of mogelijk Renault-rijder Vitaly Petrov komt een van de vaste rijders plaats moeten maken. Heikki Kovalainen lijkt zeker van een contract voor 2011, maar dat geldt niet voor Jarno Trulli. De Italiaan reisde na de Grand Prix van Zuid-Korea af naar de Verenigde Staten om daar bij te praten met Juan Pablo Montoya. De 36-jarige Trulli zou voorbereidingen kunnen treffen voor een debuut in de NASCAR, maar de tijd zal leren of dit ook echt een optie voor hem is.