Fer: "We hebben laten zien hoe het niet moet"

Feyenoord-captain Leroy Fer zag gistermiddag met lede ogen aan hoe de Rotterdammers kansloos onderuit gingen bij N.E.C. Nijmegen.

De Feyenoorders werden bij tijd en wijlen weggespeeld door het veel fellere N.E.C.. De Nijmegenaren kwam al na ruim een kwartier spelen op voorsprong, maar verzuimden vervolgens om verder uit te lopen. In de slotfase liep de score alsnog verder uit in het voordeel van de gedreven Nijmeegse ploeg van Wiljan Vloet.

"We hebben de doelpunten veel te makkelijk weggegeven", zei de teleurgestelde Fer na afloop tegen EredivisieLive. "We hebben zelf twee kleine kansen gehad, die moet je dan ook afmaken. In de laatste paar minuten geef je alles weg. We stonden niet goed achterin, dat moet gewoon beter. We hebben laten zien hoe het niet moet."

"De trainer was heel boos in de rust. We moesten er een tandje bijzetten en dat hebben we niet gedaan. We proberen echt alles te geven en ik vind dat we een aardige ploeg hebben. We moeten laten zien dat wij er ook zijn en dat we de supporters achter ons krijgen. Ik blijf erin geloven", besluit de aanvoerder van Feyenoord.