FOK!games Tofste baas - dag 13

De strijd van gisteren ging eigenlijk tussen G-man en Saren. Die laatste wist uiteindelijk nipt te winnen en gaat door naar de volgende ronde.

Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten!

Doku (Ninja Gaiden)
Doku heeft je clan afgeslacht en je zus ontvoerd, jij als held gaat hem achterna maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Doku is gekleed in een zwart samoerai-achtig harnas en waar zijn gezicht hoort te zitten, is een soort paarse gloed, Doku is namelijk niet helemaal menselijk meer...

Lich King (World of Warcraft)
Het is natuurlijk een eer om als baas je naam te mogen lenen aan een uitbreidingspakket voor World of Warcraft, De Lich King is dan ook een gigantisch sterke baas. Dat mag ook wel want hij is de grote leider van The Scourge. Toch duurde het niet lang vorodat de baas verslagen werd. Eén dag nadat hij beschikbaar kwam in de game werd hij namelijk al verslagen.

Xemnas (Kingdom Hearts)
Deze schurk is de leider en oprichter van Organization XIII en heeft de controle over alle Nobodies in de wereld van Kingdom Hearts. Daarnaast is hij nog eens de heerser van de The World That Never Was. Xemnas gebruikt de power of nothingness (leegte), dit komt tot uiting in zijn wapens, de rode zwaarden gemaakt van energie met de Ethereal Blades. Hij is emotieloos en is daardoor meedogenloos in zijn acties. Xemnas is het slimste en krachtigste lid van de Organization en heeft als doel om de kracht van Kingdom Hearts te bemachtigen om zo het universum te creëren dat hij voor ogen heeft.

Dokulich KingXemnas

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in dit topic. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.