FOK!games Tofste baas - dag 3

Gisteren gingen Bahamut, Dracula en Orphan de strijd aan. Na een spannend gevecht is Dracula als populairste uit de bus gekomen. Hij en Bahamut gingen lange tijd gelijk op totdat hij in de avond een flinke voorsprong nam. Met meer dan de helft van de stemmen gaat hij door naar de volgende ronde.

Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten!

Rolento (Final Fight)
Final Fight was een zeer populaire fighting-game met een aantal interessante en uitdagende bazen. Vierde baas in de game is Rolento, een oud lid van de Special Forces, wat te zien is aan zijn kledingstijl, de rode baret, en aan zijn vechtstijl inclusief baton en granaten. Op zijn gezicht heeft hij een groot litteken zitten van zijn gevecht met Guy waarbij hij werd geraakt met een Shuriken.

Master Hand (Super Smash Bros.-serie)
Waar de Master Hand vandaan is gekomen is voor velen nog steeds een Mysterie. Waar alle andere karakters in de Super Smash Bros.-serie allemaal uit andere games komen, is Master Hand er het buitenbeentje. Hij is de baas in Melee en Brawl en een goede uitdaging, zelfs voor de ervaren speler. Doordat hij groot is heeft hij de mogelijkheid om zijn vijanden alle hoeken van het veld te laten zien door deze te slaan, te flicken en vast te pakken.

C'Thun (World of Warcraft)
World of Warcraft zit natuurlijk vol met bazen. C'Thun was voorheen één van de moeilijkste om te verslaan. Dit vreemde wezen met tentakels, stekels en een hoop ogen is de laatse baas in Temple of Ahn'Quiraj. Met zijn ogen kan hij lasers afvuren om zo de spelers te verzwakken maar ook zijn tentakels zijn wapens om rekening mee te houden. C'Thun werd gezien als een onmogelijke baas totdat een aantal patches de kans op succes voor de spelers vergrootte.

RolentoMaster HandC'thun

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12:00 waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.