Final Fantasy versus XIII naar de Xbox 360?

Het omogelijke wordt misschien wel mogelijk; Yoichi Wada (baas van Square Enix) heeft aangegeven dat ze op het moment aan het bekijken zijn of Final Fantasy versus XIII ook op de Xbox 360 zal uitkomen.
Tijdens een investeerders vergadering werd hem gevraagd of FF versus XIII exclusief zou blijven voor de PS3 en of deze ook op de Xbox 360 zou uitkomen, net als Final Fantasy XIII, Wada antwoorde met "We zijn dit op het moment intern aan het bekijken en we weten het pas zeker vlak voor de officiële aankondiging".

Final Fantasy versus XIII is sinds de aankondiging op de E3 in 2006 exclusief voor de PS3 gebleven, zelfs toen Final Fantasy XIII op de E3 van 2008 ook naar de Xbox 360 zou komen, bleef versus XIII exlusief.

In oktober werd gezegd dat versus XIII waarschijnlijk deze komende E3 al getoond zou gaan worden, afgelopen februari heeft director Tetsuya Nomura aangegeven dat versus XIII waarschijnlijk niet op de E3 te zien zal zijn vanwege een aantal veranderingen in de ontwikkeling van de game.

Final Fantasy versus XIII zal het tweede deel worden in een trilogie in de Final Fantasy XIII wereld. We zullen even moeten wachten tot de E3 voor meer informatie betreft deze game.

FF versus XIII
Ook naar de Xbox 360?