Premium PSN kost centjes

VG247 heeft een bron hoog in de Sony-regionen zitten, volgens deze bron gaat Sony op de E3 een plan onthullen waar er voor PSN betaald kan gaan worden. De bron geeft aan dat alle gratis aspecten die PSN nu heeft gratis zullen blijven. Er zullen op de beurs een set nieuwe features aangekondigd worden en daarvoor zal je waarschijnlijk minder dan 50 euro per jaar voor gaan betalen.

Eén van de nieuwe features op Premium PSN schijnt te zijn dat je van Sony elke maand uit vier PSN games kan kiezen en er één gratis mag hebben. Je zal als je dit elke maand doet de kosten voor het Premium PSN eruit halen volgens de bron.

Een andere feature zal zijn dat je muziek kan streamen en deze feature zal op die van Spotify gaan lijken, waarschijnlijk wordt het ook mogelijk om muziek te streamen terwijl je aan het gamen bent. Een feature waar veel mensen nog op wachten is de voice chat tussen verschillende games, deze zal gewoon gratis worden en blijven, de bron geeft aan dat mensen met de gratis PSN echt niet benadeeld zullen gaan worden omdat er features uitgehaald gaan worden.

Volgens VG247 zal het Premium PSN onthuld gaan worden op de E3, naast de Playstation Move, de PSP2 onthulling zou verschoven gaan worden naar later dit jaar.

PSN logo
PSN blijft gewoon gratis