Jonge agente smeekte collega's om seks

Een ex-politieagente die een zaak heeft aangespannen nadat zij onrechtmatig werd ontslagen heeft dit geding echter verloren. De destijds negentienjarige Jessica Parfrey wilde met het hele politiekorps van het Australische Waratah het bed induiken.

Binnen enkele dagen na haar aanstelling stelde de blondine haar begeleider al voor om een verhouding met elkaar te beginnen. Toen de beste man de boot afhield, stelde Parfrey hem een maand later de vraag: "Kunnen we niet gewoon neuken? Ik ben een meisje van negentien, wat mankeert je?"

De rechtbank van Sydney moest vandaag aanhoren hoe de geile agente een andere agent al eens een pijpbeurt had aangeboden op het toilet in een kroeg en op een parkeerplaats. Een andere collega werd onder het motto 'Ik weet dat je me wil' ook al een dergelijk voorstel gedaan. Beide agenten bleven echter professioneel en sloegen het aanlokkelijke aanbod af.

De hang naar seks bleef Parfrey parten spelen. Een jonge collega probeerde ze maar liefst twaalf maal te bellen. Daarnaast stuurde ze hem zes SMS'jes, waarna ze hem voorstelde hem te helpen met zijn studie door te strippen. Voor elke vraag die hij goed zou beantwoorden, zou zij een kledingstuk uittrekken. Maar ook hij liet haar in de kou staan.

In september 2007 kreeg de bloedgeile Jessica een ontslagbrief, met de mededeling dat haar gedrag volledig in strijd was met de normen van een politieagent. Tijdens haar ontslag zat ze net vijf maanden in haar proeftijd. Desondanks beweerde de struise meid ten onrechte te zijn ontslagen. De seksueel getinte voorstellen werden volgens haar allemaal gedaan buiten werktijd, tijdens het drinken met haar collega's. De arbeidsrechter heeft echter haar verklaring dat ze slechts een grapje maakte vandaag afgewezen, waarmee de zaak is afgedaan.

Parfrey, die vandaag niet bij de zitting aanwezig was, heeft inmiddels werk gevonden als barmeisje. Volgens haar advocaat overweegt zij in beroep te gaan tegen de uitspraak.

Wellicht waren de agenten bang voor een pijnlijke verrassing