Heidi Montag voelt zich heel kwetsbaar

Ruim elf weken na haar plastische ingrepen is zangeres Heidi Montag nog steeds helende. En niet alleen van lichamelijke verwondingen. "Ik ben heel kwetsbaar. Het gaat nu niet best met mij", zegt ze tegen People.

Toen bekend werd dat Montag in een keer tien plastische ingrepen had ondergaan aan onder meer borsten, kin, en neus was haar moeder des duivels. Om de relatie enigszins te lijmen besloot ze van Californië naar haar moeder in Colorado te reizen, maar dat viel haar zwaarder dan ze had verwacht.

"Ik was de hele tijd hysterisch", zegt de 23-jarige Montag over de traumatische confrontatie. "Het was zo ontzettend pijnlijk. Mijn lichaam reageerde heel sterk op mijn emoties, en daardoor is het genezingsproces ernstig vertraagd. Mijn hoofd en lichaam klopten en bonkten, maar ik wist dat ik het toch moest ondergaan."

Verrassend genoeg is Montag toch blij met alles wat ze de afgelopen maanden heeft meegemaakt. "Ik ben in mijn hele leven nog nooit zo gelukkig geweest." Met een dagelijkse routine van massages, lichamelijke oefening en therapie hoopt ze snel helemaal te zijn hersteld.

Heidi Montag voelt zich heel kwetsbaar
Ik voel me zo kwetsbaar (foto: Novum)