Schumi geen titelfavoriet bij bookmakers

De terugkeer van Michael Schumacher in de Formule 1 heeft er nog niet voor gezorgd dat hij meteen wordt gezien als favoriet voor de titel. De Britse bookmaker Victor Chandler betaalt negen pond uit als er twee pond ingezet wordt op een achtste wereldtitel voor de Duitser.

Grote titelfavoriet volgens deze bookmaker Lewis Hamilton. De Britse wereldkampioen van 2008 heeft een ratio van 5/2. Kort daarachter staat Ferrari-coureur Fernando Alonso waar bij twee pond inzet zeven pond uitgekeerd wordt. Voor de huidige wereldkampioen Jenson Button wordt bij één pond inzet zeven pond uitgekeerd mocht hij zijn titel komend jaar gaan prolongeren. Hij doet het hiermee in de quoteringen nog wel beter dan Felipe Massa en de teamgenoot van Schumacher bij Mercedes Nico Rosberg die respectievelijk op 8/1 en 12/1 staan.

Ook bij bookmaker William Hill staan Hamilton en Alonso boven Schumi in het lijstje van de titelfavorieten. Voor McLaren-coureur Hamilton wordt negen pond uitbetaald bij vier pond inleg. Een andere bookmaker Ladbrokes wijkt niet van dit beeld af met quoteringen van de drie titelfavorieten van 5/2, 7/2 en 9/2.