Rock Band DLC van volgende week, 60 miljoen verkopen

Harmonix had al een flink aantal nummers van het beste album van Nirvana als DLC online staan, maar volgende week wordt deze compleet gemaakt. Het gaat om de nummers "Smells Like Teen Spirit", "Come As You Are" en "Lithium". Puristen worden helaas teleurgesteld, alleen "Smells Like Teen Spirit" wordt in de albumversie uitgebracht. "Lithium" is de versie zoals die live op Reading is gespeeld en "Come As You Are" is uit de MTV Unplugged-sessie genomen.
Het volledige overzicht van de DLC voor komende week, waarbij "Come As You Are" en de Night Ranger-tracks als "Family Friendly" zijn aangemerkt en dus ook uit de LEGO Rock Band Music Store te downloaden zullen zijn:


Nirvana – "Come As You Are (Live from MTV Unplugged)"
Nirvana – "Lithium (Live at Reading)"
Nirvana – "Smells Like Teen Spirit"
Night Ranger – "(You Can Still) Rock in America"
Night Ranger – "Don’t Tell Me You Love Me"
Night Ranger – "You’re Gonna Hear It From Me"

De prijzen voor deze tracks zijn zoals gebruikelijk €1,49, 200 Wii Points of 160 MS Points. Daarnaast kun je de tracks ook in de vorm van twee packs downloaden, het Nirvana Pack 02 en Night Ranger Pack 01 kosten allebei €2.49 of 440 MS Points per stuk.

Daarnaast heeft Harmonix bekend gemaakt dat Rock Band inmiddels meer dan 1000 tracks in haar collectie heeft. Voor een compleet overzicht van de tracklist kun je hier terecht.
Ook commercieel gaat het erg goed met de DLC van Rock Band. De DLC wordt nu al 105 weken lang wekelijks bijgewerkt en gamers hebben inmiddels meer dan 60 miljoen tracks gekocht.