[UPDATE] Killzone 3 in 2010 volgens OPM

Update - 16:23
Sony weigert vooralsnog te reageren op dit nieuwtje. Misschien houden ze iets geheim?

Origineel bericht

Afgelopen februari werden Playstation 3-bezitters verblijd met Killzone 2. De goede graphics, interessante singleplayer en uitgebreide multiplayer heeft er voor gezorgd dat veel gamers de game hebben gespeeld en dat de game erg goede cijfers kreeg. Leuk detail is natuurlijk dat de game in Amsterdam is gemaakt door het Nederlandse Guerrilla. Grote vraag is natuurlijk wanneer de volgende Killzone zal verschijnen. Volgens OPM al erg snel.

OPM, Official Playstation Magazine, heeft in hun laatste uitgave eens special waarin ze de geheime games van 2010 bespreken. Opvallend is dat Killzone 3 hierbij staat. Volgens OPM is de ontwikkeling van de game al in een vergevorderd stadium en kunnen we dus volgend jaar al aan de slag met de game. Dit is opvallend omdat dat zou betekenen dat er maar een jaar tussen de twee games zit er we nog helemaal niets ervan hebben gezien.

De andere twee games die OPM noemt zijn Resistance 3 en een sequel op Call of Duty: World at War. Deze zouden dus ook, net als Killzone 3, volgend jaar in de winkels moeten liggen.