[NBA] Uitslag Lakers - Nuggets

Eerder deze week werd duidelijk hoe belangrijk LeBron James is voor zijn ploeg. Gisteravond liet Kobe Bryant zich weer van zijn betere kant zien en mede hierdoor wonnen de Los Angeles Lakers met 103-97 van de Denver Nuggets.

Bryant speelde 41 minuten en maakte evenveel punten in de wedstrijd. Daarnaast was hij goed voor vijf assists en zes rebounds. Pau Gasol scoorde twintig punten en pakte elf rebounds. Trevor Ariza moest het doen met zestien punten. De small forward blijkt ook deze editie van de play-offs zeer effectief te zijn voor de Lakers op het defensieve vlak. Andrew Bynum en Lamar Odom hadden beiden een mindere avond. De center was goed voor zeven punten terwijl Odom er acht inlegde.

Carmelo Anthony werd dit keer goed verdedigd door de Lakers. Hij scoorde 21 punten en pakte vijf rebounds. Chauncey Billups voegde daar achttien punten aan toe. Dahntay Jones en JR Smith waren beiden goed voor tien punten terwijl Chris Anderson er vijftien maakte. De volgende wedstrijd zal maandagavond gespeeld worden in de Pepsi Center in het centrum van Denver. De stand in de series is nu 2-1 in het voordeel van de Lakers.