Voorlopig geen Formule 1-manager

Helaas moeten we jullie mededelen dat er voorlopig geen FOK! Formule 1-manager zal zijn. Er zijn een drietal redenen waarom we hebben moeten besluiten om voorlopig geen manager in te zetten. De eerste ligt in de code van de oude manager. Daarnaast zijn er devvers door problemen afgehaakt en ook wordt er aan een nieuwe site voor FOK!sport gewerkt.

Zoals jullie weten gaf de oude code vorig jaar veel problemen en met veel inzet van enkele crewleden heeft de manager toch nog doorgang weten te vinden. Het blijkt dat de fouten wel uit de oude code te halen zijn, maar we hebben gekozen om een nieuwe manager te laten bouwen die meer functionaliteit zal kunnen bieden.

Voor dit project waren vier devvers aangetrokken, maar twee ervan haakten al bij de start af door persoonlijke problemen. De andere twee zijn aan de slag gegaan om een nieuwe manager te devven, maar kregen binnen een week onafhankelijk van elkaar een ongeval, waardoor ook zij noodgedwongen af moesten haken.

Inmiddels is het project weer vlotgetrokken door een externe ploeg devvers die recentelijk is begonnen. De eerste resultaten van hen zijn bemoedigend, maar we willen jullie in de toekomst een foutloze manager garanderen en daarom zullen we de tijd nemen om alles uitvoerig te testen.

Naast het managerproject loopt er voor FOK!sport nog een tweede project en dat is een nieuwe site. Een launchdatum is nog niet bekend, maar achter de schermen wordt er inmiddels hard gewerkt om alles te bouwen en gereed te maken voor ingebruikname.

Het nieuwe Formule 1-seizoen begint op 29 maart met de eerste race in Australië. Voor die tijd zal er nog een mededeling komen over een alternatief voor de FOK! Formule 1-manager, dus houd de site in de gaten.

Submitter:  Bron: FOK!sport