'Ronaldinho wel, Adebayor niet naar Milan'

Het Italiaanse AC Milan heeft te kennen gegeven dat het nog altijd serieus geïnteresseerd is in de Braziliaan Ronaldinho. Daarentegen zal Emmanuel Adebayor (Arsenal) zeker niet naar de 'Rossoneri' verhuizen. Milan vindt de vraagprijs voor de Togolees te hoog.

Milan had Adebayor graag aan de selectie willen toevoegen, maar de vraagprijs van 45 miljoen euro is de club te gortig. "De vraagprijs van 45 miljoen euro die Arsenal aan hem heeft verbonden, heeft ons doen besluiten niet tot actie over te gaan," zegt vice-voorzitter Adriano Galliani op de website van Milan.

Daarentegen blijft Ronaldinho wel een interessante speler voor de Noord-Italiaanse club. De Braziliaan staat bij Barcelona op de nominatie om verkocht te worden. "Ronaldinho is voor ons een belangrijke speler. We wachten eerst de eisen van Barcelona af en zullen daarna beslissen of we actie gaan ondernemen of niet," aldus Galliani.

"Ik heb hem laatst in een oefenduel zien spelen. Hij heeft nog last van overgewicht, maar qua talent en impact blijft hij een grote kampioen." Onlangs sprak AC Milan-vedette Clarence Seedorf nog zijn afkeuring uit over de eventuele komst van Ronaldinho naar Milan.