Trulli denkt het goed te gaan doen

Jarno Trulli, rijdend voor Toyota, denkt het opnieuw goed te gaan doen na zijn derde plek in Magny-Cours. Vorig jaar kwam de Italiaan niet aan de finish, in Groot-Brittannië. Hij parkeerde zijn wagen in de pits met een probleem.

"Na zo'n fantastisch resultaat in de Franse Grand Prix denk ik dat we komend weekend opnieuw een competitief weekend kunnen hebben", zei Trulli, die momenteel zevende staat in het wereldkampioenschap. "Dit seizoen zit het middenveld zeer dicht bij elkaar, maar we vechten goed mee en zullen keihard blijven pushen om zoveel mogelijk punten te blijven scoren. Op Magny-Cours hebben we laten zien wat er allemaal mogelijk is bij ons. Ik kijk nu uit naar wederom een spannende race."

Het beste resultaat op Silverstone voor de Toyota-coureur is een zesde plek in 2000, toen nog in een Jordan. Ook in 2003 kwam hij - in een Renault - als zesde over de finish.

De bolides van Toyota zullen dit weekend helemaal in het teken staan van de nieuwe Batman-film, The Dark Knight. Het artwork, logo's van de film die deze zomer uitkomt, krijgen een prominente plek en ook de racekleding van de beide coureurs en de motorhome van het team worden voorzien van de nodige promotie.

Komende donderdag zal er een spectaculaire demonstratierun worden gegeven, zowel de Batmobile als de Toyota TF108 zullen hun rondjes rijden.