Uitslagen Eredivisie vrouwen

Afgelopen donderdag werd er weer een bijna volledige speelronde in de Plus Eredivisie voor vrouwen afgewerkt. Hieronder kun je de uitslagen vinden.

AZ - FC Twente 3-1

De Alkmaarders zijn de laatste weken pas echt op dreef geraakt, de winterstop die voor de deur staat komt eigenlijk ongelegen. De Alkmaarders namen het woensdagavond al op tegen FC Twente. De Alkmaarders waren het sterkste en wonnen uiteindelijk met 3-1.

Willem II - FC Utrecht 1-0

Ook voor Willem II begon het seizoen slecht en gaat het langzaam aan beter. Voor ongeveer 350 toeschouwers wist Karin Stevens voor het winnende doelpunt van Willem II te zorgen.

sc Heerenveen - ADO Den Haag 1-2

In de eerste helft was er een boeiende strijd zichtbaar. Heerenveen was sterker, maar de Friezen wisten niet te scoren. ADO wist dat wel en kwam op slag van rust op voorsprong door een doelpunt van Shirley Nederpel. In de 60ste minuut wist Arletta Almeida de score te verdubbelen. Sc Heerenveen wist via Brenda Eefting in de 71ste minuut nog wel te scoren maar dit mocht niet meer baten.