Kwalificatietoernooi US Open op punt van beginnen

Voor Robin Haase, Peter Wessels en Raemon Sluiter begint vandaag het vierde grandslamtoernooi van het jaar. In New York gaan de kwalificaties voor de US Open van start.

Robin Haase is als tweede geplaatst in het kwalificatietoernooi. Hij speelt zijn eerste kwalificatiewedstrijd tegen Nicolas Tourte. Verder zit de Mexicaan Echagaray in zijn deel van het schema, afgelopen week op een Challengertoernooi in The Bronx verloor hij daarvan de eerste ronde. De lastigste tegenstander die Haase op papier kan tegenkomen is Viktor Troicki, de sympathieke servier is als 28ste geplaatst.

Peter Wessels speelt zijn eerste wedstrijd tegen onze zuiderbuur Stefan Wauters. Verder zitten Bobby Reynolds, Kevin Kim en Rik de Voest bij hem in het schema. De Voest versloeg eerder dit jaar Martin Verkerk bij zijn rentree.

Raemon Sluiter kan in New York Pablo Cuevas tegenkomen. De Uruquayaan versloeg Sluiter in de halve finale van het Siemens Open in Scheveningen. Zijn eerste wedstrijd speelt Raemon tegen routiner Michel Mertinak.